In onze nopjes

Voor wie er vanuit gaat dat álles áltijd beter kan, is feedback een zegen. Wij prijzen ons gelukkig met opdrachtgevers die geen blad voor de mond nemen. 

Referenties

Frank heeft mij geholpen bij het maken van ons eerste MVO jaarverslag. Een hele klus waarbij Frank enorm waardevol is geweest in het gehele traject van voorbereiding tot en met uitvoering. Zowel inhoudelijk als ook op menselijk vlak. Hij is zeer betrokken, toegewijd en laat mensen vooral in hun waarde wat essentieel is tijdens dit traject. Hij gaf mij het gevoel altijd voor me klaar te staan en daardoor zie ik hem als mijn MVO buddy. 

Fredrikke van Helden, Marketingmanager Ad van Geloven (Mora)

Met hulp van Frank is Wemos in scenariodenken gedoken. Zijn kundigheid is groot en met behulp van gestructureerde sessies heeft Frank geholpen om onze werkwijze te verrijken. Frank heeft ons vol enthousiasme uitgedaagd om ons beeld van een grenzeloos gezonde wereld te concretiseren. Hij is maatschappelijk zeer betrokken en  gelooft net als wij in het 'spelenderwijs' verbeteren van gezondheid. Daar wordt iedereen beter van!

Anke Tijtsma, directeur Wemos

Dankzij Frank beschikt het Ronald McDonald Kinderfonds over een professioneel opgezet, leesbaar en gebruiksvriendelijk Handboek Duurzaamheid. De kennis van Frank over de verschillende domeinen van duurzaamheid waren van essentieel belang en hebben ons geholpen dit Handboek te realiseren. Met als doelgroep het management,  de vele gasten die het Ronald McDonald Huis bezoeken en de talrijke vrijwilligers die in het Ronald McDonald Huis werkzaam zijn.  Dankzij de expertise van Frank is een document gemaakt dat ook daadwerkelijk al deze verschillende lezers handvatten biedt om op hun eigen wijze bij te dragen aan de realisatie van een duurzame samenleving.

Voor Frank was dit echter nog niet genoeg. Mede dankzij zijn bemiddeling gaat het Ronald McDonald Kinderfonds nu onderzoeken in hoeverre een samenwerking kan worden gestart met het initiatief “Thuisafgehaald’.

Riekie Hoek, manager Ronald Mc Donald Kinderfonds

"Frank en ik hebben intensief samengewerkt om de mogelijkheden van een MKB programma voor het WNF in kaart te brengen. Frank heeft een goed inzicht in de laatste marktontwikkelingen, is zeer deskundig en weet de belangen van anderen perfect in te schatten. Daarnaast is hij innovatief en een prettig persoon om mee samen te werken!"

Stijn Wopereis, Senior Account Manager WNF

In de rol van programmamanager MVO bij de RDW heb ik samen met Frank gewerkt aan opzet van de eerste en de daarop volgende CO2-footprints van de RDW. Mede dankzij de kennis en kunde van Frank heeft de RDW nu jaarlijks een uitgebreide en professionele CO2-footprint. Daarnaast hebben we samen opgetrokken bij de opzet, uitvoering en evaluatie van de stakeholderdialoog. Frank is daarbij van grote waarde geweest vanwege zijn kundigheid, enthousiasme, kritische maar ook constructieve houding en zeker zijn betrokkenheid. Frank heeft een groen hart, hij is oprecht betrokken en gedreven om resultaat te halen. Dat maakt het leuk om met hem op te trekken. Frank is nog steeds betrokken bij MVO-activiteiten van de RDW en dat is niet voor niets.

Albert Mulder relatiemanager Rijksdienst Wegverkeer